donderdag 23 augustus 2018 om 17:55

WielerFlits’ Vuelta a España-pooltips 2018

Wie zijn deze Vuelta a España de pareltjes voor je wielerteam? WielerFlits geeft voorafgaand aan iedere grote ronde tien tips voor je wielerpooltjes.

Van deze aanbevelingen kun je gebruikmaken bij het invullen van jouw eigen pool, maar het hoeft natuurlijk niet. De grote namen ken je wellicht wel, maar als je geen groot volger bent is het soms knap lastig. Met de tips kun je zomaar een paar plaatsen hoger uitkomen.

Benieuwd naar de gekozen renners en de afwegingen die wij gemaakt hebben? Bekijk dan de video! Welk tip neem jij ter harte? Laat het ons weten in de reacties!

Denk jij een sterke selectie samen te kunnen stellen? Doe dan mee aan de WielerFlits Vuelta-pool op Scorito. De winnaar van van onze subleague ontvangt een Mio Cyclo fietscomputer!

Schrijf je nu in

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
23 augustus 2018 18:04
Mas is nog niet helemaal top na die val lijkt mij?
23 augustus 2018 18:59
Complimenten aan de poolkeuzes. Ze worden steeds interessanter. Maar het kan natuurlijk nog beter. Allereerst natuurlijk Alex Aranburu, maar dat spreekt natuurlijk voor zich; de Bask van Caja Rural is enorm op dreef dit jaar en gaat zeker een etappe pakken. En let ook op zijn ploegmaat Molina, die is dit jaar ook goed bezig.
Diego Rubio gaat de verrassing van Team Burgos worden, hij zal waarschijnlijk iedere hellende meter aangrijpen om aan te vallen; maar als hij zich wat weet in te houden is een ritzege zeker mogelijk.
Verrassende naam voor een top15 in het eindklassement is Mikel Bizkarra (Euskadi); zo'n stugge renner die je de hele Vuelta wellicht niet gaat zien, maar aan het einde beste hoog eindigt. En voor het bergklassement kun je zijn ploegmaat Bravo opschrijven.
Voor de proloog kun je Benjamin Thomas (FDJ) noteren en ploegmaat Leo Vincent kan mooie dingen laten zien in de bergen.
Voor de sprints hoop ik dat Restrepo zich een beetje kan revancheren op een minder seizoen en dat Australisch kampioen Edmondson zich er ook in gaat mengen.
  23 augustus 2018 19:01
  Probeer je met deze post de tegenstanders uit te schakelen ofzo?
23 augustus 2018 19:26
Allemaal leuke renners voor de toekomst, al zie ik er maar een paar van in deze editie echt punten scoren.
  23 augustus 2018 21:49
  Helemaal mee eens, zijn leuke talenten maar qua punten zal het tegenvallen, teampunten zijn leuk als het uitkomt maar het is niet meer zo als dat Astana jaar in de giro
23 augustus 2018 19:59
Snap de logica achter buchmann niet echt. In kleine rondes rijdt hij top 10 en nu in een grote ronde (met meer tegenstand) zou hij top 5 moeten kunnen rijden?
23 augustus 2018 20:12
Hart en Kuss nemen, die gaan om de winst strijden, levert bakken punten op.
  23 augustus 2018 23:06
  Ja gelukkig voor kuss hebben ze verder geen (wereld) toppers. Zie hem bennet er op de punch echt niet af rijden.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.