Wielertenues 2021: Stefano Museeuw poseert in nieuw tenue BEAT Cycling

Wielertenues 2021: Stefano Museeuw poseert in nieuw tenue BEAT Cycling

foto: BEAT Cycling

vrijdag 1 januari 2021 om 10:00

BEAT Cycling heeft flink gesleuteld aan het tenue voor 2021. De continentale ploeg neemt afscheid van de herkenbare zwarte strepen op het truitje en kiest voor een golvend patroon. De BEAT-kleuren blijven wel hetzelfde, namelijk het groen-blauw in combinatie met zwart.

“We hebben gekeken naar de trends”, vertelt manager Geert Broekhuizen aan WielerFlits. “Je zag tot 2018 heel veel strepen en daarna steeds meer gradient (twee kleuren die in elkaar overlopen, red.). En als je kijkt naar de trends voor 2021 dan kom je op dit soort patronen. We hebben daarbij natuurlijk rekening gehouden met onze clubkleuren.”

BEAT heeft voor de wegploeg, de baanploeg en de clubleden aparte tenues. Bij de UCI-teams zijn de namen van partners JustLease (zijkant), KOGA (schouders), AGU (borst) en DynaPlus (mouwen) te zien. Op de truitjes van de leden staan dan weer geen partnerlogo’s.

De selectie van BEAT Cycling voor 2021 is al rond. De laatste transfers die bekendgemaakt werden, waren die van Piotr Havik en Martijn Budding.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair