Wielertenues 2022: BORA-hansgrohe gaat voor nieuw design
foto: BORA-hansgrohe
woensdag 29 december 2021 om 12:48

Wielertenues 2022: BORA-hansgrohe gaat voor nieuw design

BORA-hansgrohe heeft haar tenue voor 2022 gepresenteerd. De Duitse ploeg kiest voor ongeveer dezelfde kleuren als de afgelopen jaren, maar verandert het nodige aan de compositie van het shirt. Het tricot bestaat nu uit verschillende vakken, waarin naast zwart en rood vooral verschillende tinten groen terugkeren.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast de kleding, hebben ook het materiaal en de accessoires van de ploeg een make-over ondergaan. Fietsleverancier Specialized en kledingsponsor Le Col hebben daarvoor inspiratie opgedaan bij collegesporten uit de Verenigde Staten. “De naam van de collectie is “No Off Season”, waarmee we verwijzen naar de vriendschap binnen het team. We willen ermee zeggen dat ware vriendschap geen onderbrekingen kent”, verklaart teammanager de naam die aan de kleding is gegeven.

Matthew Walls presenteert het nieuwe tenue – foto: BORA-hansgrohe

De Specialized S-Works waar BORA-hansgrohe komend seizoen op zal rijden – foto: BORA-hansgrohe

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.