Wielertenues 2022: EF Education-EasyPost voegt zwarte tintjes toe aan outfit
foto: EF Education-EasyPost
dinsdag 25 januari 2022 om 15:31

Wielertenues 2022: EF Education-EasyPost voegt zwarte tintjes toe aan outfit

EF Education-EasyPost, de Amerikaanse formatie van manager Jonathan Vaughters, heeft het tenue voor 2022 gepresenteerd. De renners zijn ook dit seizoen weer te herkennen aan de roze shirts, maar toch zijn er wel enkele wijzigingen te bespeuren.

De ploeg heeft, in samenwerking met kledingsponsor Rapha, gekozen voor roze shirts met de nodige zwarte tintjes. De kleur roze voert nog altijd de boventoon, maar niet meer zo overheersend in vergelijking met de voorbije jaren.

Op het nieuwe tenue prijken verder de nodige hoofd- en subsponsors met onder meer taalonderwijsbureau Education First, bouwbedrijf Nippo en postconcern EasyPost, dat zich sinds de afgelopen Tour de France al aan de ploeg van Vaughters had verbonden en vanaf dit jaar ook titelsponsor is van de formatie.

Odd Christian Eiking poseert in het nieuwe tenue – foto: EF Education-EasyPost

EF Education-EasyPost begint met een selectie van 31 renners aan het nieuwe seizoen. Esteban Chaves, Owain Doull, Odd Christian Eiking, Ben Healy, Merhawi Kudus, Mark Padun, Sean Quinn, James Shaw, Georg Steinhauser en Marijn van den Berg zijn nieuw bij de ploeg.

Daartegenover staat het vertrek van Will Barta, Fumiyuki Beppu, Lawson Craddock, Mitchell Docker, Julien El Fares, Sergio Higuita, Moreno Hofland, Logan Owen, Tejay van Garderen en James Whelan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.