Wielertranfers 2020: Mickaël Delage, Lorrenzo Manzin, Evgeny Shalunov

woensdag 14 augustus 2019 om 16:00
Wielertranfers 2020: Mickaël Delage, Lorrenzo Manzin, Evgeny Shalunov

foto: Vital Concept-B&B Hotels

Nu de transfermarkt officieel geopend is, maken de ploegen bekend met welke renners zij zich gaan versterken. In de rubriek Wielertransfers bundelen we de laatste verschuivingen in het peloton.

Mickaël Delage
Mickaël Delage is bezig aan zijn dertiende seizoen bij Groupama-FDJ, maar de 34-jarige Fransman is niet van plan om andere oorden op te zoeken. De ervaren renner heeft namelijk zijn contract verlengd tot en met 2021. Delage – die ook nog twee jaar reed voor het Belgische Lotto – is tegenwoordig een belangrijke schakel in de sprinttreinen van Arnaud Démare en Marc Sareau. “Ik voel me gewaardeerd bij deze ploeg”, zo vertelt Delage in een persbericht.


Lorrenzo Manzin
Lorrenzo Manzin verruilt na dit jaar Vital Concept-B&B Hotels voor Total Direct Energie, waar hij volgens Franse media een tweejarig contract tekende. De snelle Fransman (25) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Vital Concept-B&B Hotels, waarvoor hij onder meer een rit won in de Tour du Limousin en twee etappes in La Tropicale Amissa Bongo. Ook stond hij al driemaal aan de start van de Vuelta a España.


Evgeny Shalunov
Evgeny Shalunov koerst ook komend seizoen voor Gazprom-RusVelo. De 27-jarige Rus, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij de ProContinentale formatie, ondertekende een nieuw contract dat hem tot einde 2020 bindt aan de ploeg. Eerder kwam hij al uit voor Lokosphinx en RadioShack (als stagiair). Shalunov was dit jaar al zevende in de GP Industria en tweede in het eindklassement van de Vuelta Aragón achter Eduard Prades.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair