Wiggins zinspeelt niet op vertrek bij Garmin
vrijdag 25 september 2009 om 22:12

Wiggins zinspeelt niet op vertrek bij Garmin

Bradley Wiggins wil zijn huidige ploeg Garmin-Slipstream aan het eind van het jaar verlaten. Dat zei de meervoudig Olympisch Kampioen vandaag in Mendrisio. Wiggins maakt zich zorgen over de sterkte van zijn ploeg die hem in de Tour, die hij dit jaar als vierde afsloot, naar eindwinst moet helpen.

“Het is een beetje als het proberen te winnen van de Champions League. Om die te winnen moet je bij Manchester United zitten, en ik sta momenteel onder contract bij Wigan Athletic. Waarschijnlijk moet ik die stap gaan maken”, aldus Wiggins tegen BBC.

Het probleem is echter dat de Brit nog een contract heeft tot eind 2010 en dat manager Jonathan Vaughters hem, ondanks een zeer lucratieve aanbieding van Team Sky, niet wil laten gaan. “Ik hoop echter dat manager Jonathan Vaughters toch wil meewerken aan een transfer”, aldus Wiggins. De Brit stond in de belangstelling van Team Sky.

Update
Niet alleen Astana houdt er een eigen soap op na, maar ook Bradley Wiggins. De Brit laat nu weer weten op zijn twitter, dat het hele verhaal onzin is.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.