Win een Therm-a-Rest Trail Pro slaapmat, een must-have voor jouw Bikepacking avontuur

dinsdag 27 april 2021 om 20:30
Win een Therm-a-Rest Trail Pro slaapmat, een must-have voor jouw Bikepacking avontuur

foto: AJ Wells

De populariteit van Bikepacking heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Steeds meer wielerliefhebbers komen erachter dat deze combinatie tussen racefietsen en mountainbiken een ideale manier is om nieuwe paden en wegen te ontdekken. Voor een succesvol Bikepacking-avontuur is een goede uitrusting onontbeerlijk. Om je op weg te helpen, is er deze week met onze winactie de ultralichte zelfopblaasbare slaapmat Therm-a-Rest Trail Pro te winnen.

Wat kan je winnen?
De Therm-a-Rest Trail Pro t.w.v. € 135,- is een zelfopblaasbare slaapmat met extra dik foam en een gebreide stretch bovenzijde voor extra comfort. Deze zelfopblaasbare slaapmat is met zijn goede verhouding tussen comfort, warmte en gewicht de droom van iedere bikepacker. De innovatieve StrataCore ™ van Therm-a-Rest constructie geeft de Trail Pro een indrukwekkende warmte-gewichtsverhouding voor een schuimmatras, terwijl de dikte van 7,6 cm zorgt voor een comfortabele nachtrust, zelfs als de temperatuur begint te dalen.

Een R-waarde van 4,4 betekent dat de Trail Pro perfect is voor avonturen in 3 seizoenen, en ideaal is voor wie op zoek is naar een lichtgewicht schuimmatras wat je makkelijk wegstopt in je rugzak. De WingLock-Klep zorgt ervoor dat de mat zeer snel wordt opblazen en leegloopt.

Producteigenschappen
Gewicht (g): 820g
R-waarde: 4.4
Dikte (cm): 7,6 cm

Wat moet je doen?
Geef via onderstaand formulier antwoord op de twee gestelde vragen.
De hoofdprijs wordt verloot onder alle goede antwoorden.

Deadline
Zondag 2 mei 2021 om 23:59

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.