Winactie: Maak kans op een gesigneerde Limar helm van Direct Energie

zondag 11 november 2018 om 19:00
Winactie: Maak kans op een gesigneerde Limar helm van Direct Energie

Opmerkelijk en verrassend. Zo mag de overgang van Niki Terpstra naar Direct Energie genoemd worden. Met zijn 34 jaar en overwinningen in De Ronde en Parijs-Roubaix haalt het Franse team flink wat ervaring in huis. Niki heeft de wens uitgesproken om nog eens een etappe in de Tour te willen winnen. Met een Frans team achter zich denkt hij zijn kansen te vergroten.

Zijn nieuwe team rijdt met de helmen van het merk Limar. De van oorsprong Italiaanse fabrikant heeft een uitgebreid assortiment met verschillende modellen, kleuren en types. Naast Direct Energie rijden ook de coureurs van Astana met deze hoofdbeschermers.

Wij hebben onze hand weten te leggen op een speciaal gesigneerde 007 helm van Team Direct Energie. Deze lichtgewicht helm beschikt over zes ventilatiegaten en is volledig aero. Door de verzameling handtekeningen kun je dit gerust een collectors item noemen.

WielerFlits mag in samenwerking met Limar dit bijzondere product weggeven. Wil je kans maken op deze prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Welke renner van Direct Energie hangt dit jaar op 39-jarige leeftijd zijn fiets aan de wilgen?

Deadline: Maandag 12 november om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair