Winactie: Maak kans op een unieke verzilverde Tour de France 2021 herdenkingsuitgifte
zondag 13 juni 2021 om 20:00

Winactie: Maak kans op een unieke verzilverde Tour de France 2021 herdenkingsuitgifte

“Geschenken geef je op Kerstmis en op verjaardagen, niet in wielerwedstrijden.” Aan deze uitspraak van Eddy Merckx is geen woord gelogen. Toch zijn we in de bijzondere gelegenheid gesteld om vijf kostbare verzilverde Tour de France 2021 Herdenkingsumunten t.w.v. € 39,95 gratis te verloten aan de deelnemers van deze leuke winactie.

Het verzamelen van Munten en Herdenkingsuitgiften is populairder dan ooit. Juist door de bijzondere omstandigheden vinden wereldwijd miljoenen en miljoenen mensen hun plezier in deze prachtige hobby. Munten en Herdenkingsuitgiften worden geslagen voor bijzondere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld voor de Tour de France van 2021.

Wat kan je winnen?
1 van de 5 kostbare Verzilverde Belgische Herdenkingsuitgiften t.w.v. € 39,95 kan vandaag voor jou zijn.

Dé unieke herinnering aan de meest historische Tour de France ooit gereden met de namen van alle Belgische Tourwinnaars. De Belgische Herdenkingsuitgifte is Exclusief Verzilverd geslagen en tijdelijk luxe ingelegd in de Munt-Capsule. De 5 winnaars ontvangen ook de handige Munt-Standaard om zo de kostbare Belgische Herdenkingsuitgifte te kunnen presenteren. Wacht niet te lang met meedoen, want deze winactie is slechts tijdelijk geldig.

Wat moet je doen?
Geef antwoord op de volgende vraag:
Hoeveel keer is de Tour de France door een Belgische renner gewonnen?

Deadline:
Woensdag 16 juni om 23:59

Meer info over de herdenkingsmunten lees je hier

RIDE Magazine