WK 2023: Vroege exit Mathieu van der Poel na harde valpartij op MTB
foto: Cor Vos
zaterdag 12 augustus 2023 om 16:34

WK 2023: Vroege exit Mathieu van der Poel na harde valpartij op MTB

Video Mathieu van der Poel is hard ten val gekomen tijdens het WK Mountainbike. Aan het einde van de startronde schoof de Nederlander hard onderuit, om daarna de wedstrijd te verlaten.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het is onduidelijk hoe het met Van der Poel gaat. Wel was er bloed op zijn knie en op zijn gezicht te zien. Nadat hij uit de wedstrijd stapte heeft MvdP zich teruggetrokken in zijn camper. Mogelijk komt de wereldkampioen op de weg op een later moment nog met een reactie.

Van der Poel startte prima aan zijn wereldkampioenschap en knalde na de start direct de top-15 binnen. Maar na amper drie minuten ging het mis in de laatste bocht voor de finish.

Dit bericht wordt aangevuld.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.