zaterdag 8 juli 2023 om 13:11

Wordt het Philipsen of Van der Poel? Sinkeldam: “Kunnen er nu nog niks over zeggen”

Video Ramon Sinkeldam stond vanochtend goed uitgerust aan de start van de achtste etappe in de Tour de France. De Nederlander van Alpecin-Deceuninck heeft goed geslapen en kijkt uit naar de rit. Op de vraag of het Jasper Philipsen of Mathieu van der Poel gaat worden vandaag, reageerde hij: “Daar kunnen we nu nog niks over zeggen.”

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het is een heel lastige finale waarin van alles kan gebeuren. Als het echt een massasprint gaat worden, dan gaat Jasper sprinten. Maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat Mathieu gaat sprinten. Er valt nu nog weinig over te zeggen.”

Maar wat hebben ze bij Alpecin-Deceuninck dan besproken op de hotelkamer? “We hebben van alles besproken”, lacht hij. “Maar we kunnen er nu nog niks over zeggen. We moeten oppassen als er een grote groep wegrijdt, want ik zie dan niet zo snel in wie het dan gaat terugrijden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.