Wout van Aert mee op verkenning Parijs-Roubaix

woensdag 27 november 2019 om 16:05
Wout van Aert mee op verkenning Parijs-Roubaix

foto: Cor Vos

Parijs-Roubaix is weliswaar nog een stip aan de horizon, maar toch ging Jumbo-Visma vandaag al op verkenning. Onder hen waren ook Mike Teunissen en Wout van Aert, dit jaar de beste geel-zwarte renners in de uitslag.

Teunissen en Van Aert hadden het gezelschap van Amund Grøndahl Jansen en Maarten Wynants bij hun verkenning. Onder meer de gevreesde kasseistrook Carrefour de l’Arbre werd door de renners getest. Door de regen lagen de kasseien er nattig bij en de aqua-groene fietsen van de ploeg bleven dan ook niet schoon. Ook waren enkele stafleden bij de verkenning aanwezig, onder wie ploegleider Jan Boven.

Met name de aanwezigheid van Van Aert is opvallend. Sinds zijn val in de Tour, nu vier maanden geleden, koerste de Herentalsenaar niet meer, maar momenteel werkt hij hard aan zijn terugkeer. Eerder werd hij ook al op het strand van Sint-Anneke bij Antwerpen trainend gezien. Afgelopen editie was de Helleklassieker hem niet gunstig gezind: door materiaalpech en een val zag hij zijn kansen op een goede klassering in rook opgaan.

Dit artikel delen:

1 Reactie

davyduck 27 november 2019 om 16:34

Aqua groen????
Celeste is Bianchi en Bianchi is celeste. Zeker geen aqua-groen …

Wel leuk dat hij opnieuw kan fietsen. Doet het beste verhopen voor de toekomst.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.