vrijdag 21 december 2018 om 17:20

Van Aert over overstap naar Jumbo-Visma: “Hele opluchting”

Video Wout van Aert voegde zich tijdens de teampresentatie van Jumbo-Visma tussen zijn nieuwe ploeggenoten. Onlangs werd zijn contract bij de WorldTour-formatie in orde gemaakt. “Het is toch wel een hele opluchting om getekend te hebben en uiteindelijk ook de zekerheid te hebben over hoe mijn jaar eruit ziet en waar ik naartoe kan werken”, zei hij voor de camera van WielerFlits.

Van Aert kondigde aan dat hij komend voorjaar een uitgebreider programma rijdt, dat begint met de Omloop Het Nieuwsblad. Daarna volgen onder meer de monumenten Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix. Het programma van de Belg loopt door tot aan de Amstel Gold Race.

“Ik heb vorig jaar voor het eerst de klassiekers gedaan en toen merkte ik al dat het heel veel waarde kan hebben om met meerdere jongens in de finale te komen. Zo’n sterke, jonge kern kan alleen maar in ons voordeel zijn. Elkaar wat gunnen is dan natuurlijk belangrijk, maar het verhoogt de winkansen om met verschillende jongens tot de finale te komen.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.