Wout van Aert wordt aandeelhouder in Heylen Vastgoed

donderdag 30 juni 2022 om 14:06
Wout van Aert wordt aandeelhouder in Heylen Vastgoed

foto: Cor Vos (archief)

De Tour de France staat voor Wout van Aert op het punt van beginnen, maar de renner van Jumbo-Visma is niet alleen maar bezig met wielrennen. Van Aert en zijn partner Sarah De Bie investeren de komende jaren namelijk in Heylen Vastgoed, een sterke speler in de vastgoedmarkt.

Heylen Vastgoed werd in 2005 opgericht door Johan Heylen als éénmanszaak. In 2014 vervoegde Cedric Vanhencxthoven Heylen Vastgoed om het samen verder uit te bouwen. Met de focus op kennis van wonen is Heylen Vastgoed geëvolueerd tot een sterke speler in de vastgoedmarkt met een duidelijke marktpositie in de Provincie Antwerpen en daarbuiten.

Van Aert zal samen met zijn echtgenote met een minderheidsaandeel investeren in Heylen Vastgoed. “De visie en ambitie van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven zijn voor ons als langer gekend. De raakvlakken tussen topsport en ondernemen zijn zeer kenmerkend. Die connectie met het ondernemerschap binnen Heylen Vastgoed geeft ons het vertrouwen om de krachten te bundelen”, redeneert Van Aert.

Opportuniteit
“Het sterke team rondom Cedric en Johan en het verder uitbouwen van een netwerk over gans Vlaanderen is voor ons een opportuniteit om te investeren in een innovatief en groeiend bedrijf met passende visies”, aldus Van Aert. “De ervaringen die we zelf doorheen de jaren hebben met Heylen Vastgoed zorgen voor een vertrouwd gevoel om deze uitdaging samen aan te gaan”, voegt Sarah De Bie toe.

“Het partnership met Wout en Sarah binnen ons bedrijf Heylen Vastgoed geeft ons de mogelijkheid om de visie en uitgesproken ambities die we hebben verder te kunnen realiseren op korte en langere termijn” zegt Cedric Vanhencxthoven, mede-eigenaar en bestuurder van Heylen Vastgoed. “Er zijn verschillende uitdagingen de komende jaren die we samen zullen aanpakken en de winnaarsmentaliteit van ons allemaal kan alleen maar bijdragen tot succesvolle realisaties.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.