X2O Badkamers tot en met 2028 hoofdsponsor veldritklassement X2O Trofee
foto: Cor Vos (archief)
woensdag 29 mei 2024 om 18:24

X2O Badkamers tot en met 2028 hoofdsponsor veldritklassement X2O Trofee

De toekomst van de X2O Badkamers Trofee ziet er rooskleurig uit. Het badkamerbedrijf heeft haar naam namelijk nog vier seizoenen aan het veldritklassement van organisator Golazo verbonden, tot en met de winter van 2027-2028.

“Niets maakt ons blijer dan de komende jaren opnieuw de sponsor van de X²O Badkamers Trofee te zijn. Met onze grote gele badeenden en talrijke gadgets brengen wij graag kleur en plezier naar elke manche van deze spectaculaire competitie”, vertelt marketing directeur Anja Vandendriessche van X2O Badkamers in een persbericht.

Ook vanuit Golazo is er tevredenheid over de deal. “Wij zijn bijzonder verheugd met het goede nieuws dat X2O Badkamers aan boord blijft als title sponsor tot en met het seizoen 2027-2028. Dit bewijst dat er veel waarde wordt gehecht aan onze organisatie en dat de media-waarde hoog ingeschat wordt”, zegt Christophe Impens van Golazo. “Trouwens de meeste main partners blijven ook aan boord en met Harol, Vatana en A.A.R.S. Asbestverwijdering verwelkomen we zelfs drie nieuwe koepelpartners.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.