Zaakwaarnemer Dumoulin: “Volgende week een afspraak met management Team Sunweb”

Zaakwaarnemer Dumoulin: “Volgende week een afspraak met management Team Sunweb”

foto: Cor Vos

woensdag 3 juli 2019 om 12:00

Tom Dumoulin gaat volgende week met Team Sunweb-teammanager Iwan Spekenbrink om tafel om over zijn toekomst binnen de Duitse ploeg te praten. Een overstap van Team Sunweb naar bijvoorbeeld Jumbo-Visma is op dit moment niet aan de orde. “Er ligt géén transferovereenkomst met een ander team op tafel”, laat Dumoulins zaakwaarnemer Rik van Dongen van Zeloo weten aan WielerFlits. “Dat is op dit moment het verhaal, meer kan ik er niet van maken.”

“Er zijn altijd teams die ons benaderen omtrent renners, zeker in het geval van Tom Dumoulin. Maar dat is niets nieuws”, stelt van Dongen over zijn 28-jarige cliënt. “Het belangrijkste op dit moment is de relatie van Tom met zijn huidige ploeg, Team Sunweb. Voor de duidelijkheid: er ligt géén transferovereenkomst met een andere partij op tafel. Voor volgende week staat er een gesprek gepland met Iwan Spekenbrink. Daarna gaan we meer weten. Wordt vervolgd.”

De geruchten over een vertrek van Dumoulin staken dit weekend de kop op, toen Italiaanse media daar melding van maakten. Gisterenavond liet Dumoulin zelf in een statement weten dat een transfer op dit moment niet aan de orde is. Vanmorgen kwam dan het bericht naar buiten dat de winnaar van de Giro d’Italia 2017 en de nummer twee van de Tour de France 2018 op weg is naar Jumbo-Visma. Dumoulin ontbreekt dit jaar in de Tour de France wegens een knieblessure.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair