Frederik Frison doet ‘gewoon’ mee aan WK Team Mixed Relay
foto: Cor Vos
zondag 22 september 2019 om 12:30

Frederik Frison doet ‘gewoon’ mee aan WK Team Mixed Relay

Update Frederik Frison moet mogelijk forfait geven voor het WK Team Mixed Relay. Sinds gisteren kampt de renner van Lotto Soudal met misselijkheid en maagproblemen, waardoor zijn deelname aan de gemengde ploegentijdrit morgen in het gedrang is.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans klein dat Frison morgen aan het vertrek staat van het nieuwe WK-onderdeel. Bondscoach Rik Verbrugghe hakt vandaag de knoop door over de deelname van de Lotto Soudal-renner. Als die niet fit genoeg wordt bevonden, dan wordt eerste reserve Jonas Rickaert ingevlogen.

Behalve Frison staan ook Jan Bakelants en Senne Leysen gepland. De vrouwenploeg bestaat uit Valerie Demey, Sofie De Vuyst en Julie Van de Velde.


Update 12.30 uur

Frederik Frison zal toch gewoon aan de start verschijnen van het WK Team Mixed Relay. De tempobeul van Lotto Soudal leek door ziekte te moeten passen, maar Frison is toch fit genoeg om deel te nemen. De 27-jarige renner hoopt samen met Jan Bakelants, Senne Leysen, Valerie Demey, Sofie De Vuyst en Julie Van de Velde een goede prestatie neer te zetten.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.