Zonder Wout van Aert totaal andere koersdynamiek in Vlaanderen
foto: Cor Vos
zondag 3 april 2022 om 07:00

Zonder Wout van Aert totaal andere koersdynamiek in Vlaanderen

Podcast In deze aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken Maxim en Youri hun favorieten voor de Ronde van Vlaanderen en schuift redacteur Tim de Vries aan om te vertellen over de vrouweneditie van ‘Vlaanderens Mooiste’.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Ook wordt er nog even teruggeblikt op afgelopen week. Zo blijft de verrassende zege van Biniam Girmay in Gent-Wevelgem uiteraard niet onbenoemd, passeert het één-tweetje van Jumbo-Visma in de E3 prijs de revue en stippen de heren de bloedstollende ontknoping van Dwars door Vlaanderen nog aan.

Daarnaast is er nog aandacht voor de Volta Limburg Classic, de UCI-puntenranking én draagt Youri een gedicht voor. Kortom: zes kwartier lang groot feest voor de wielerliefhebber!

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.