Acterende Wout van Aert daagt commentatoren en podcastmakers uit
vrijdag 15 maart 2024 om 10:26

Acterende Wout van Aert daagt commentatoren en podcastmakers uit

Visma | Lease a Bike heeft met een ludieke actie commentatoren en podcastmakers uitgedaagd om de ploegnaam op juiste wijze uit te spreken tijdens de voorjaarsklassiekers. In een video van de Nederlandse formatie ergert een acterende Wout van Aert zich aan commentatoren die een verkeerde teamnaam gebruiken.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met de video introduceert het succesvolle team ‘The Name Game’. Commentatoren die de naam tijdens dit klassieker voorjaar het vaakst goed uitspreken, verdienen een award. CEO Richard Plugge benadrukt via de officiële site van de ploeg dat de actie zowel luchtig als serieus is. “Hoewel dit initiatief met humor is ingestoken, willen we ook benadrukken hoe belangrijk onze hoofdsponsors zijn voor ons team en dat zij de vermeldingen en waardering krijgen die ze verdienen.”

De Nederlandse ploeg veranderde deze zomer na vijf jaar ‘Jumbo-Visma’ naar ‘Visma | Lease a Bike’. Titelsponsor Jumbo besloot na negen jaar namelijk een stap terug te doen.  Na een lange zoektocht en een winter vol speculaties bleek het bedrijf Lease a Bike de rol van de supermarktketen over te nemen.

Geplaatst als onderdeel van: Rust roest: Mathieu van der Poel zit ochtend na slottijdrit Tour alweer op de fiets

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.