De eerste 100 renners voor de Tour zijn toegevoegd aan WielerFlits Ploegleider!
zaterdag 8 juni 2024 om 10:35

De eerste 100 renners voor de Tour zijn toegevoegd aan WielerFlits Ploegleider!

Hoewel de voorbereidingskoersen voor La Grande Boucle volop bezig zijn of zelfs nog moeten beginnen, kun jij al een gedeelte van je Tourselectie in WielerFlits Ploegleider samenstellen. De eerste 100 renners zijn namelijk toegevoegd aan het spel. En al kunnen de ploegsamenstellingen nog veranderen, je bent nooit te vroeg met nadenken over je selectie. Bovendien kan je nu al checken hoeveel europunten de toprenners waard zijn.

Veel ploegen hebben al eerder dit jaar hun voorlopige selecties voor de Tour de France bekend gemaakt. Deze renners zijn nu al toegevoegd aan WielerFlits Ploegleider. Zo zijn er al veel renners – of moeten we spreken over sterren? – van UAE Emirates toegevoegd aan de database.

Terwijl de absolute kopman, met de Giro d’Italia nog in de benen, via een hoogtestage naar het Grand Départ toewerkt, komen veel van zijn superknechten nog in actie tijdens de vele voorbereidingskoersen. Met andere woorden: houd renners als Adam Yates en João Almeida in de gaten, want misschien kunnen ze je overtuigen om een plekje vrij te houden in je team.

Wat voor de formatie rondom Pogačar geldt, geldt natuurlijk ook voor andere teams. Zo staat de indeling van de Duitse formatie rond kopman Primož Roglič ook al lange tijd zo goed als vast. De Sloveense veelwinnaar koerste afgelopen week met (bijna) zijn voltallige Tourploeg in het Critérium du Dauphiné. Hebben de Sloveen en zijn ploeg indruk op jou kunnen maken? Dan kan je ze nu alvast selecteren voor je ploeg.

Houd WielerFlits Ploegleider in de gaten als je de komende weken naar de voorbereidingskoersen kijkt en selecteer de renners die op jou de meeste indruk maken! Vanzelfsprekend wordt de database bijgewerkt als ploegen hun definitieve startopstelling bekend maken.

Geplaatst als onderdeel van: Danny van Poppel licht tipje van de sluier voor spelers WielerFlits Ploegleider

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.