Grappen over Evenepoel, Jumbo-Visma en ‘rommelige’ Vuelta in De Avondshow
dinsdag 19 september 2023 om 10:53

Grappen over Evenepoel, Jumbo-Visma en ‘rommelige’ Vuelta in De Avondshow

Het is alweer meer dan drie weken geleden, maar bij De Avondshow van Arjen Lubach blikten ze nog eens terug op de chaotische eerste dagen van Vuelta a España. Zo werden er grappen gemaakt over de ploegentijdrit in het donker en de boze reactie van Remco Evenepoel na afloop van die chronoproef. Ook ging het over de dominantie van Jumbo-Visma in de rest van de Ronde van Spanje.

“Hier Movistar? Hoe weet hij dat?”, vraagt Lubach zich af bij de beelden van de ploegentijdrit in Barcelona, als de commentaar in de duisternis de renners van de Spaanse formatie weet te ontwaren. “Tsja, gewoon gokken”, antwoordt tafelgast Diederik Smit. “Hij had ook kunnen zeggen: hier komen Femke Bol en Ronaldinho. Dan had je het ook geloofd.”

Ook werd er nog een interview getoond met Richard Plugge, die vertelde dat Jumbo-Visma een aantal dingen heel goed voor elkaar heeft: “Eten, trainen, slapen.” Volgens satiricus Smit gaat dat mis bij de andere ploegen, waaronder Soudal Quick-Step. “Daar slapen ze niet en dan krijg je dus chagrijnige renners”, stelde hij, waarna een filmpje van Evenepoel werd ingestart. De Belg sloeg direct na de ploegentijdrit boos een microfoon van een journalist weg.

Geplaatst als onderdeel van:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.