Intermarché-Circus-Wanty geeft humoristische draai aan ’transfersoap’ Cian Uijtdebroeks
zondag 10 december 2023 om 10:47

Intermarché-Circus-Wanty geeft humoristische draai aan ’transfersoap’ Cian Uijtdebroeks

Er is sinds zaterdag veel te doen over de transfer van Cian Uijtdebroeks van BORA-hansgrohe naar Jumbo-Visma. De twee WorldTeams steggelen momenteel over de beloftevolle Belgische klimmer. Intermarché-Circus-Wanty laat ook van zich horen, zij het op humoristische wijze.

“Een verklaring betreffende Cian Uijtdebroeks. Intermarché-Circus-Wanty wacht af hoe de zaken zich zullen ontwikkelen, omdat we geen idee hebben voor wie Cian in 2024 zal uitkomen”, laat de ploeg weten via X, met een duidelijke knipoog naar BORA-hansgrohe.

De Duitse formatie liet zaterdag via sociale media – middels een statement – weten dat Uijtdebroeks ook volgend seizoen deel van het team zal blijven. “Cian is en zal een lid van BORA-hansgrohe blijven in het volgende seizoen. Hij is contractueel verbonden aan ons tot 31 december 2024”, houdt BORA-hansgrohe zijn poot stijf.

Het management van Cian Uijtdebroeks geeft dan weer aan dat zijn contract bij BORA-hansgrohe wel degelijk is beëindigd. Daarnaast geven ze aan dat juridische procedures zijn opgestart en dat ook de UCI op hoogte is gebracht van de situatie. Uijtdebroeks heeft de reactie van zijn management ook zelf gedeeld op zijn sociale media. “Natuurlijk is Cian enthousiast en kijkt hij uit naar zijn samenwerking met Visma | Lease a Bike”, klinkt het.

Geplaatst als onderdeel van:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.