Thibaut Pinot geniet als PSG-fan met volle teugen van Champions League-kraker
donderdag 14 december 2023 om 11:13

Thibaut Pinot geniet als PSG-fan met volle teugen van Champions League-kraker

Het ging zeker niet van harte, maar Paris Saint-Germain wist zich woensdagavond te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. De Franse topclub had genoeg aan een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund. Dit tot grote vreugde van een wel zeer opvallende toeschouwer.

Niemand minder dan Thibaut Pinot was woensdag namelijk meegereisd met de PSG-fans naar het Signal Iduna Park in Dortmund om zijn favoriete club aan te moedigen. De pas gestopte Fransman blijkt een diehard fan te zijn, aangezien hij werd gespot in een trui van ‘VA91 Ultras Paris’, de harde kern van Paris Saint-Germain.

Pinot leek zich wel te amuseren tijdens de wedstrijd, met in elke hand een beker bier. De oud-renner zag zijn ploeg aanvankelijk nog op achterstand komen na een goal van Borussia Dortmund-speler Karim Adeyemi. PSG was hierdoor zelfs even virtueel uitgeschakeld, maar het Franse toptalent Warren Zaïre-Emery schoot al vrij snel de bevrijdende 1-1 tegen de touwen.

Het duel tussen de twee voetbalgrootmachten eindigde, ondanks de vele kansen over en weer, uiteindelijk in 1-1. Hierdoor wist PSG zich alsnog als de nummer twee in de groep te plaatsen voor de achtste finales. Borussia Dortmund was al zeker van de knock-out fase.

Geplaatst als onderdeel van:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.