Uitzinnige Evenepoel geniet met volle teugen van ‘geheime liefde’ Arsenal
donderdag 25 april 2024 om 10:25

Uitzinnige Evenepoel geniet met volle teugen van ‘geheime liefde’ Arsenal

Dat Remco Evenepoel heel wat affiniteit heeft met voetbal, is geen geheim. De 24-jarige Belg wilde aanvankelijk profvoetballer worden en speelde zelfs in de jeugd van RSC Anderlecht en PSV, maar Evenepoel blijkt ook een enorme fan van de Engelse voetbalclub Arsenal.

Afgelopen dinsdag zat Evenepoel – samen met zijn vrouw Oumi – voor het eerst op de tribune bij de roemruchte club uit Londen, voor een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot en rivaal Chelsea. En Evenepoel had tijdens de wedstrijd genoeg om voor te juichen. De Gunners maakten namelijk gehakt van Chelsea: Leandro Trossard, Ben White (2x) en Kai Havertz (2x) zorgden voor een 5-0 eindstand.

Dit tot grote vreugde van Evenepoel, die volledig uit zijn dak ging. “Iets dat veel mensen niet weten, is dat ik altijd een grote supporter van Arsenal ben geweest. Al sinds mijn kinderjaren”, schrijft hij op Instagram. “Om een beetje stoom af te laten na mijn blessure en voor we op trainingskamp vertrekken om de volgende doelen voor te bereiden, ben ik voor het eerst naar Arsenal gegaan. En wat een wedstrijd! Nu is het tijd om terug aan het werk te gaan en zo sterk mogelijk terug te keren voor het tweede deel van het seizoen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Remco Evenepoel (@remco.ev)

Arsenal gaat – met nog vier duels te gaan – aan kop in de Premier League. Concurrent Manchester City heeft echter de beste papieren voor het kampioenschap. De club uit Manchester staat weliswaar op vier punten van de koploper, maar heeft nog twee duels tegoed.

Geplaatst als onderdeel van: Voor het goede doel: Richard Plugge doet mee aan Alpe d’HuZes

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.