Klassiekerspel: Terug naar de tekentafel na valpartij Dwars door Vlaanderen
donderdag 28 maart 2024 om 16:42

Klassiekerspel: Terug naar de tekentafel na valpartij Dwars door Vlaanderen

Na de grote valpartij en verrassende uitslag in Dwars door Vlaanderen, zullen veel ploegleiders terug naar de tekentafel moeten! Aankomende zondag staat met de Ronde van Vlaanderen alweer een nieuwe koers op het programma waarin punten te behalen zijn voor het WielerFlits Ploegleider Klassiekerspel. Welke aanpassingen voer jij door?

Door de grote valpartij van onder anderen Wout van Aert, Biniam Girmay, Mads Pedersen en Jasper Stuyven, hebben veel ploegleiders punten misgelopen. Koploper Thijs behaalde 44 punten tijdens Dwars door Vlaanderen en staat hierdoor aan de leiding met 777 punten met zijn team Hitman. 

De top 10 van het Klassiekerspel na Dwars door Vlaanderen

Er zullen ongetwijfeld veel ploegleiders zijn die hun renners afgelopen woensdag zagen uitvallen. Toch is er geen tijd om te balen. Met Vlaanderens Mooiste op het programma is er weer een nieuwe kans om punten te behalen. Je kan tot aan de start van het Vlaamse monument je selectie aanpassen. Dus zet je wekker zondagochtend voor 10.20 uur om er op tijd bij te zijn! Welke twee transfers voer jij door en wie plaats je in de basis?

Geplaatst als onderdeel van:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.