Volg hier de afsluitende tijdrit van de Ruta del Sol 2020

zondag 23 februari 2020 om 12:45
Volg hier de afsluitende tijdrit van de Ruta del Sol 2020

Volgt Jakob Fuglsang vandaag zichzelf op als eindwinnaar van de Ruta del Sol, of draait een van zijn concurrenten de rollen nog om in de afsluitende tijdrit door en rond Mijas? Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers!

Op de slotdag krijgen de renners een tijdrit van dertien kilometer voorgeschoteld over geaccidenteerd terrein. Vanuit badplaats Mijas gaat het over licht golvende wegen naar het enige tussenpunt na 5,3 kilometer. Eenmaal voorbij het meetpunt loopt de weg naar beneden en neemt de snelheid toe. Het parcours blijft echter verraderlijk door een aantal scherpe bochten. Met nog ruim twee kilometer te gaan volgt nog een vervelend klimmetje van enkele honderden meters.

Nummer laatst Carmelo Urbano is de eerste starter om 13.02 uur. Jakob Fuglsang is de laatste die op het startplateau verschijnt. De Deen, leider in het algemeen klassement, begint aan zijn tijdrit om 15.20 uur. De Ruta del Sol is live te volgen via de Eurosport Player en op Eurosport 1. De uitzending begint om 14.00 uur.

Links
Voorbeschouwing: Ruta del Sol 2020

Starttijden afsluitende tijdrit Ruta del Sol 2020

Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.