Volg hier de afsluitende tijdrit van de Volta ao Algarve 2020

zondag 23 februari 2020 om 13:45
Volg hier de afsluitende tijdrit van de Volta ao Algarve 2020

Ruim twintig kilometer scheiden Remco Evenepoel van zijn eerste eindzege in de Volta ao Algarve. Sleept de nog jonge Belg de winst binnen in de afsluitende tijdrit in en rond Lagoa? Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

Het parcours is 20,3 kilometer lang en lijkt op het lijf geschreven van de krachtpatsers in het peloton, met slechts veertien ‘remmende’ bochten. De renners rijden eerst in zuidelijke richting naar vissersdorp Carvoeiro. Daar ligt na vijf kilometer het eerste meetpunt, boven op een korte klim. Buiten de bebouwde kom rijden de renners over glooiende wegen naar het tweede meetpunt, na dertien kilometer. Vervolgens gaat het over vlakke wegen terug naar Lagoa.

David Livramento is om 14.04 uur Nederlands-Belgische tijd de eerste renner die een tijd mag gaan neerzetten. Leider én vice-wereldkampioen tijdrijden Remco Evenepoel vertrekt om 17.00 uur als laatste van het startpodium. De slotrit is live te volgen op Eurosport 1 (vanaf 16.00 uur) en via de Eurosport Player (16.45 uur).

Links
Voorbeschouwing: Volta ao Algarve 2020

Starttijden afsluitende tijdrit Volta ao Algarve 2020

Website organisatie
Deelnemers
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.