Volg hier de Brabantse Pijl voor vrouwen 2021

woensdag 14 april 2021 om 10:30
Volg hier de Brabantse Pijl voor vrouwen 2021

In de Brabantse Pijl voor vrouwen wordt over een afstand van 127,3 kilometer gezocht naar een opvolgster voor Grace Brown. Zij soleerde vorig jaar op imponerende wijze naar de overwinning in Overijse. Dit jaar zal ze alvast niet aan de start verschijnen. Wie volgt de Australische op op de erelijst? Met onder meer Annemiek van Vleuten, Demi Vollering en Chantal van den Broek-Blaak aan de start kan de wedstrijd rekenen op een puik deelnemersveld. Volg en bespreek het koersverloop op WielerFlits!

Na een kort bezoekje aan de klassieke omloop van de Brabantse Pijl komen de rensters na goed zeventig kilometer fietsen aan op het plaatselijke circuit. Na de eerste finishpassage staan er nog twee lokale ronden van 21,9 kilometer op het programma. Daarin vertrouwde namen zoals de Hertstraat, de Moskesstraat, de Hagaard en Holstheide. Geen Schavei dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken.

Het startschot in Lennik klinkt omstreeks 10.50 uur. De finish wordt tussen 13.16 uur en 14.15 uur verwacht. Via de Eurosport Player en GCN is de wedstrijd vanaf 10.50 uur te volgen.

Links
Voorbeschouwing: Brabantse Pijl 2021

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.