Volg hier de Coppa Bernocchi 2019

zondag 15 september 2019 om 11:30
Volg hier de Coppa Bernocchi 2019

Gisteren won Alexandr Riabushenko met verve de Coppa Agostoni, vandaag is het tijd voor een andere Coppa. De Coppa Bernocchi om precies te zijn, die vorig jaar werd gewonnen door Sonny Colbrelli. De Italiaan van Bahrain Merida koerst vandaag echter in Montréal en kan zijn titel dus niet verdedigen.

Maar geen paniek, want de organisatie kan met Europees kampioen Elia Viviani, man-in-vorm Niccolò Bonifazio, de eerder genoemde Riabushenko, Alexey Lutsenko en Warren Barguil wel rekenen op enkele toppers. Kan een van deze renners de 101e editie van de Coppa Bernocchi op zijn naam schrijven?

Deze 198,2 kilometer lange wedstrijd kent een lastig middenrif met meerdere hellingen, maar de laatste vijftig kilometer zijn behoorlijk vlak, waardoor we toch gewoon een sprint kunnen verwachten in de straten van Legnano. De koers eindigt met drie lokale rondjes in de finishplaats.

Het peloton vertrekt om 11.45 uur vanuit Legnano, terwijl de finish in dezelfde stad wordt verwacht tussen 16.24 en 16.44 uur. De Coppa Bernocchi is helaas niet live te volgen op televisie. Maar bespreek hier op WielerFlits het verloop van deze stokoude eendagswedstrijd!

Links
Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.