Volg hier de Craft Ster van Zwolle 2021

zaterdag 16 oktober 2021 om 11:45
Volg hier de Craft Ster van Zwolle 2021

Nadat de Ster van Zwolle is verreden volgt meestal een periode van lange drukte. Dit jaar volgt echter een lange leegte, want de koers wordt door de coronapandemie eenmalig in het najaar verreden. Volg hier op WielerFlits het verloop van de wedstrijd!

De wedstrijd over 194,5 kilometer start en finish zoals gebruikelijk in Zwolle. Als het startschot is gelost om 12.00 uur, wordt eerst in oostelijke richting naar Heino, Luttenberg, Lemerveld en Dalfsen gereden. Ondertussen beklimmen de renners tweemaal de Lemelerberg. Na deze eerste lus is al meer dan 90 kilometer verreden.

Daarna trekt de koers snel verder naar Ommen, Nieuwleusen, Hasselt en Genemuiden, waarna de finale echt gaat beginnen. Langs de dijken naar Kampen en Zwolle zal het peloton ongetwijfeld een aantal keer uit elkaar geranseld gaan worden. Maar of dat genoeg gaat zijn om een sprint te voorkomen?

De finish van de wedstrijd wordt verwacht rond 16.34 uur. Gezocht wordt naar een opvolger voor David Dekker (foto), die in 2020 de koers achter zijn naam zette. De Ster van Zwolle is vanaf 15.00 uur rechtstreeks te zien op RTV Oost.

Links
Voorbeschouwing: Ster van Zwolle & Omloop van de Braakman 2021

Website organisatie
Deelnemers
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #StervanZwolle)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.