Volg hier de derde etappe van de Ronde van Slovenië 2021

vrijdag 11 juni 2021 om 10:45
Volg hier de derde etappe van de Ronde van Slovenië 2021

Na de machtsgreep van Tadej Pogačar in Celje is het vandaag tijd voor de derde etappe in de Ronde van Slovenië. Of we een sprint krijgen in Krško, daar waar de finish is gelegen van de derde etappe van deze Ronde van Slovenië? Dat hangt een beetje af van het koersverloop. Volg het hier op WielerFlits!

Als de favorieten voor de eindzege zin hebben om de boel uiteen te ranselen op de beklimmingen van derde categorie, kan het weleens een lange dag worden voor de rappe mannen. We verwachten alleen niet dat de klimmers met de krachten zullen woekeren, een dag voor de beslissende rit naar Nova Gorica. Sprinters die van nature een bergje kunnen verteren, maken dus kans op de ritzege.

Na het klimmetje in het plaatsje Sremič, de laatste gecategoriseerde helling van de dag, is het nog goed twintig kilometer doorkachelen tot de streep. Tussen 14.52 en 15.17 uur kennen we de winnaar van de derde etappe. De renners beginnen om 11.00 uur aan de rit. De Ronde van Slovenië is te zien bij Eurosport 2 en GCN. De uitzending begint vandaag om 13.00 uur.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Slovenië 2021

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)

Liveticker (Organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.