Volg hier de derde etappe van de Ronde van Slowakije 2019

vrijdag 20 september 2019 om 12:20
Volg hier de derde etappe van de Ronde van Slowakije 2019

Yves Lampaert werd gisteren verslagen door de Roemeen Michael Eduard Grosu, maar de renner van Deceuninck-Quick-Step veroverde wel genoeg bonificatieseconden om Stefan Küng uit de leiderstrui te fietsen. De grote vraag is nu of de Belg het felbegeerde tricot kan behouden. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

De derde etappe van de Ronde van Slowakije zoekt ditmaal niet het Hoge Tatra-gebergte op, waardoor het peloton een relatief vlakke etappe krijgt voorgeschoteld tussen Ružomberok naar Hlohovec. Onderweg liggen nog wel drie klimmetjes, maar dit moet voor doorgewinterde profs geen problemen opleveren.

En toch is het niet zeker dat een sprinter gaat winnen in Hlohovec, aangezien de aankomst – net als gisteren – vervelend omhoog loopt. Is dit opnieuw een ideale gelegenheid voor Grosu om te zegevieren, of zien we ditmaal wél Arnaud Démare naar de zege sprinten? We zullen het weten tussen 16.57 en 17.24 uur.

Tegen die tijd zullen de renners namelijk finishen. De etappe begint om 12.35 uur. De Ronde van Slowakije wordt helaas niet live uitgezonden.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Website organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.