Volg hier de derde etappe van de Ronde van Zwitserland 2019

maandag 17 juni 2019 om 13:00
Volg hier de derde etappe van de Ronde van Zwitserland 2019

Gisteren lieten de ploegen van de sprinters zich in de luren leggen door de slimme en aanvallende tactiek van Astana en Luis León Sánchez. Met ruim duizend hoogtemeters minder krijgen de rapste mannen uit het peloton vandaag een niet te missen herkansing in finishplaats Murten, waar de laatste 200 meter nog snedig oploopt!


Gestart wordt vanuit Flamatt, waarna de renners over 162,3 kilometer koersen naar Murten. Onderweg liggen slechts twee gecategoriseerde beklimmingen, als is het pas vanaf de eerste passage van aankomstplaats Murten op 26 kilometer van de finish echt vlak. De klim naar Berg (0,8 km aan 9,6%) na ruim 27 kilometer doet minder spannend aan dan de naam doet geloven en ook de klim naar Chemin de Lorette (0,7 km aan 13,5%) moet niet voor veel problemen zorgen.

Het startsein voor deze derde etappe wordt gegeven om 13.20 uur en de renners worden tussen 17.09 en 17.31 uur aan de finish verwacht. De koers is vanaf 15.45 uur rechtstreeks te volgen via de Eurosport Player en op Eurosport 1. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de wedstrijd!

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Zwitserland 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Sporza)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.