Volg hier de eerste etappe in de Ronde van Burgos

dinsdag 13 augustus 2019 om 12:30
Volg hier de eerste etappe in de Ronde van Burgos

De Ronde van Burgos gaat vandaag weer van start! In de eerste etappe zal het vermoedelijk aan de sterke sprinters zijn, aangezien er oplopend wordt gefinisht. Wie wordt de eerste leider? Volg het hier op WielerFlits!


Het startschot wordt om 12.40 gegeven in het centrum van Burgos. Daarvandaan trek het peloton over relatief vlakke wegen het binnenland in, om vervolgens weer terug te keren naar Burgos. Daar zal een lokale ronde afgewerkt worden, waarin tweemaal de beklimming van de Alto del Castillo (900 meter aan 6,1 procent) wordt aangedaan.

Bovenop de laatste passage van de Alto del Castillo is de finishlijn getrokken. Coureurs als Francesco Gavazzi, die hier vorig jaar won, Alexander Konychev en Jon Aberasturi zullen smullen van deze aankomst, terwijl ook Giacomo Nizzolo vandaag ongetwijfeld zijn ambities heeft. Rond 16.30 uur zullen we weten wie de etappe heeft gewonnen en dus morgen in de leiderstrui van start gaat.

De Ronde van Burgos is niet live te zien op Sporza, Eurosport of de NOS, maar wel op Ziggo Sport Select. Zij zullen er vanaf 15.00 uur bijzijn om de etappe te verslaan.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Burgos 2019

Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (#VueltaBurgos)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.