Volg hier de Ethias Cross Kruibeke 2019

zaterdag 12 oktober 2019 om 13:30
Volg hier de Ethias Cross Kruibeke 2019

Niet alleen wordt op de weg vandaag de laatste van vijf wielermonumenten verreden, ook komen de crossers in actie in het Belgische Kruibeke. Vorig jaar ontbrak de Polderscross, onderdeel van de Ethias Cross-reeks, omdat toen in dezelfde plaats het BK werd gehouden.

Kruibeke was afgelopen seizoen het decor voor de Belgische titels van Toon Aerts en Sanne Cant, waardoor de Poldercross ontbrak op de kalender. Dit jaar is de veldrit terug en worden opvolgers gezocht voor Mathieu van der Poel en Katherine Compton, die twee jaar geleden de winst pakten. Beide crossers zijn er ditmaal immers niet bij. Kunnen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Ceylin del Carmen Alvarado hun goede vorm van vorige week meenemen?

Nadat vanochtend de nieuwelingen en de junioren al in actie zijn gekomen, zijn om 13.45 de elite-vrouwen aan de beurt. En om 15.00 uur duiken de elite-mannen het veld in. De veldritten zijn live te zien op VTM, terwijl de beelden na de Ronde van Lombardije te zien zijn op Eurosport 1. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst vrouwen
Deelnemerslijst mannen
Parcours

Liveticker (Organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.