Volg hier de individuele tijdrit in de Tour of Britain 2019

donderdag 12 september 2019 om 13:45
Volg hier de individuele tijdrit in de Tour of Britain 2019

Na vijf dagen is het razendspannend in de top van het klassement van de Tour of Britain. Achtereenvolgens Dylan Groenewegen, Matteo Trentin, Mathieu van der Poel en Matteo Trentin hebben de leiderstrui niet langer dan een dag kunnen dragen. Vandaag is een tijdrit van ruim veertien kilometer, waarin Trentin zijn leidende positie verdedigt. Houdt hij stand? Volg het hier op WielerFlits.

Op dit parcours hebben de renners met de grote plaat een voordeel, omdat er nauwelijks hoogtemeters in het parcours zitten. In totaal zijn het er 66. Het aantal bochten valt mee, al is het aan de randen van het Bredon Hill-natuurreservaat wel even technisch. Dat deel stopt na 7,2 kilometer, daar waar ook het enige tussenpunt ligt. Daarna is het op de grote plaat over lange, rechte wegen terug naar Pershore.

De eerste renner start om 14.01 uur (Nederlandse tijd) en leider Matteo Trentin is om 16.00 uur (Nederlandse tijd) de laatste starter. Mathieu van der Poel begint twee minuten daarvoor aan zijn tijdrit. Er is geen live-uitzending van Eurosport op tv, in verband met de Vuelta en de Shanghai Masters snooker. Wel zijn er beelden van de tijdrit in de online Eurosport Player.

Links
Voorbeschouwing: Tour of Britain 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Starttijden

Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.