Volg hier de individuele tijdrit van Parijs-Nice 2019

donderdag 14 maart 2019 om 13:00

In Parijs-Nice is het opnieuw een dag van de waarheid. De individuele tijdrit van 25,5 kilometer zal ongetwijfeld voor de nodige verschillen zorgen, maar wie mag aan het einde van de dag de gele leiderstrui aantrekken? Volg en bespreek de tijdrit hier op WielerFlits.


Na een transfer van bijna tweehonderd kilometer zuidwaarts, is het tijd voor de enige tijdrit in Parijs-Nice. De eerste grote verschillen zullen hier gemaakt worden tussen de favorieten. Epicentrum is Barbentane, iets ten zuiden van Avignon. De chrono is ruim 25 kilometer lang en halverwege ligt een serieuze heuvel, naar de Abdij van Saint-Michel de Frigolet. Daarnaast gaan de laatste 500 meter de hoogte in. Goed indelen dus!

Om 13.18 uur is Julien Vermote (Dimension Data) degene die het spits mag afbijten. De Poolse klassementsleider Michal Kwiatkowski (Team Sky) begint om 15.58 uur aan zijn chronoproef van en naar Barbentane. Verwacht wordt dat hij rond 16.30 uur de finishlijn passeert.

De tijdrit is rechtstreeks te volgen op Eurosport via de Eurosport Player en Eurosport 2, op Sporza op één en op NOS.nl. Alle uitzendingen beginnen om 15.15 uur.

Links
Voorbeschouwing: Parijs-Nice

Starttijden individuele tijdrit
Website organisatie
Parcours
Deelnemerslijst

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (Sporza)
Live timing

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.