Volg hier de koninginnenrit van de Ronde van Polen 2020

zaterdag 8 augustus 2020 om 14:30
Volg hier de koninginnenrit van de Ronde van Polen 2020

Op de vierde dag staat de koninginnenrit op het programma in de Ronde van Polen met finish in skioord Bukowina Tatrzańska. Gisteren sloeg Richard Carapaz een dubbelslag met zijn zege in Bielsko-Biała. Kan de Ecuadoraan nog eens excelleren? Bespreek hier het verloop!

De ronde wordt normaal beslist in de vierde rit naar skioord Bukowina Tatrzańska, waar de finish ligt na een klim van vier kilometer. Deze slotklim volgt na drie ronden van 48,5 kilometer over steeds de Ściana Harnaś (lett. de Muur van Harnaś) en de Ściana Bukovina. De laatste passage van de Ściana Bukovina is opgedragen aan oud-wereldkampioen bij de amateurs Joachim Halupczok, die in 1994 overleed. Op de top zijn dubbele bergpunten te verdienen (20-14-10 etc).

Het startsein voor de koninginnenrit wordt gegeven om 14.50 uur. De aankomst wordt verwacht tussen 18.30 en 18.57 uur. De etappe is vanaf 17.45 uur live te zien via de Eurosport Player en vanaf 19.00 uur op Eurosport 2. Ook is de Ronde van Polen te volgen via Global Cycling Network.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Polen 2020

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.