Volg hier de openingsetappe van de Volta ao Algarve

woensdag 5 mei 2021 om 13:25
Volg hier de openingsetappe van de Volta ao Algarve

Onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ begint vandaag de Volta ao Algarve. Op de eerste dag van de Portugese wielerronde zal er waarschijnlijk worden gesprint. Volg en bespreek de koers op WielerFlits!

De afgelopen jaren ging de openingsrit in de Ronde van de Algarve van Portimão naar Lagos. Maar dit jaar is het andersom. Gefinisht wordt er na 189,5 kilometer in Portimão, maar vermoedelijk gaat er niet veel aan de uitkomst veranderen.

De etappe is zelfs nog een stuk vlakker geworden in vergelijking met andere jaren. En dus gaat hier vermoedelijk om de eerste leiderstrui worden gesprint. Fabio Jakobsen, die in de afgelopen twee jaar steeds de eerste leider was in deze ronde, staat aan de start. Maar of we van hem nu al een nieuwe zege mogen verwachten? Dat Jakobsen er alweer staat is al een overwinning op zichzelf.

De renners vertrekken rond 13.40 aan hun eerste tocht door de Algarve. De finish vindt vermoedelijk plaats tussen 18.20 uur en 18.49 uur. Wat de finishtijd ook moge zijn: de Eurosport Player is er elke dag vanaf 17.00 uur live bij, Eurosport 1 een half uurtje later.

Links
Voorbeschouwing (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.