Volg hier de Postnord Vårgårda WestSweden ploegentijdrit voor vrouwen 2022

zaterdag 6 augustus 2022 om 14:55
Volg hier de Postnord Vårgårda WestSweden ploegentijdrit voor vrouwen 2022

Er wordt in Zweden vandaag tegen de tijd gereden bij de vrouwen. Niet zomaar tegen de tijd, vandaag wordt er met de Postnord Vårgårda WestSweden een op zichzelf staande ploegentijdrit georganiseerd. Een WorldTour-wedstrijd met een mooi deelnemersveld. Welk team is de snelste? Volg het koersverloop hier op WielerFlits.

Het speciale format bestaat al sinds 2009. Voor de laatste editie moeten we teruggaan naar 2019, toen Trek-Segafredo won met onder meer Ellen van Dijk en Elisa Longo Borghini. Canyon//Sram en Team Sunweb mochten mee op het podium.

Dit jaar is het parcours van de ploegentijdrit 35,6 kilometer lang. De tijdrit wordt over een licht glooiend terrein gereden, zonder echte hellingen. Ideaal voor de pure hardrijders en krachtpaters dus. Onderweg zijn er ook twee punten waar tussentijden worden opgenomen, meer precies na 15,5 en 27 kilometer.

De eerste ploeg begint eraan om 15.10 uur, de winnende ploeg zal bekend zijn tussen 16.30 en 17.00 uur. De ploegentijdrit is in de Nederlandse en Belgische huiskamers te volgen via Eurosport 1 en de Eurosport Player/GCN vanaf 15.00 uur.

Links 
Website organisatie
Deelnemerslijst 
Liveticker (#VargardaWWT)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.