Volg hier de slotetappe van de BinckBank Tour 2019

zondag 18 augustus 2019 om 12:00
Volg hier de slotetappe van de BinckBank Tour 2019

Tim Wellens, Marc Hirschi of Laurens De Plus: een van deze renners zal waarschijnlijk de BinckBank Tour winnen. De Belg van Lotto Soudal gaat aan de leiding, maar het verschil met zijn concurrenten is speelbaar. We kunnen dan ook spektakel verwachten op weg naar Geraardsbergen. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

De BinckBank Tour wordt afgesloten met een inmiddels vertrouwde slotetappe: de beslissing zal dit jaar immers wederom vallen op en rond de Vesten in Geraardsbergen. Na een ronde over de Berendries, Leberg, Valkenberg en Ten Bosse volgt er nog een plaatselijke ronde waar drie keer het tweeluik Muur-Bosberg beklommen moet worden.

De aankomst ligt op de Vesten, aan de voet van de Muur van Geraardsbergen. Het is de vraag of Hirschi en De Plus sterk genoeg zijn om leider Wellens onder druk te zetten, laat staan te lossen. We zullen het weten rond 16.21 uur, als de renners zullen finishen op de Vesten. De slotetappe begint om 12.15 uur.

De allesbeslissende etappe van de BinckBank Tour is vanaf 15.00 uur rechtstreeks te volgen via de NOS, Eurosport Player, Eurosport 1 en Sporza op één.

Links
Voorbeschouwing: BinckBank Tour 2019

Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.