Volg hier de Superprestige Middelkerke 2020

zaterdag 15 februari 2020 om 13:25
Volg hier de Superprestige Middelkerke 2020

Met de Noordzeecross Middelkerke zijn we aangekomen bij de laatste klassementscross van het seizoen. In de Superprestige gaan na zes wedstrijden Belgisch kampioen cross Laurens Sweeck en wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado aan de leiding.

Mathieu van der Poel, de winnaar van de vorige vier edities van de Noordzeecross ontbreekt deze keer; ook Tim Merlier, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Wout van Aert zijn niet van de partij. De andere toppers werken wel het crossseizoen volledig af, waardoor het uitkijken is naar Quinten Hermans, Laurens Sweeck en Eli Iserbyt.

Denise Betsema kwam vorig jaar als eerste over de finish, maar haar fraaie zege moest ze na een positieve plas inleveren. Indien ze de cross alsnog op haar naam wil zetten, moet ze afrekenen met landgenotes Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Inge van der Heijden. De vrouwen beginnen eraan om 13.40 uur, de mannen volgen om 15.00 uur.

De vrouwen- en de mannenwedstrijd worden gecoverd door Sporza (samenvatting), Telenet Play Sports en Proximus in België en door Ziggo Sport in Nederland. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de cross!

Links
Voorbeschouwing: Superprestige Middelkerke 2020

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

1 Reactie

theking 15 februari 2020 om 13:37

Nog een streampje ergens

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.