Volg hier de Tacx Pro Classic 2019

zaterdag 12 oktober 2019 om 12:15
Volg hier de Tacx Pro Classic 2019

Het immer winderige Zeeland is vandaag het decor voor de Tacx Pro Classic, waarin het altijd oppassen is voor waaiers. Met Elia Viviani en Dylan Groenewegen heeft de organisatie twee van de beste sprinters ter wereld verleid voor de koers! Wie volgt op de erelijst Peter Schulting op?

Het peloton rijdt van Middelburg naar Neeltje Jans, een rit door weer en wind. Vanuit Middelburg gaat het eerst over Walcheren, Zuid- en Noord-Beveland naar de Zeelandbrug. Op de ruim vijf kilometer lange oeververbinding ontbrandde de koers vorig jaar. Vanaf dat moment is er nog tachtig kilometer af te leggen. Als na 197 kilometer de Oosterscheldekering voor de laatste keer wordt opgereden, is het alle hens aan dek voor de laatste tien kilometer.

Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de Tacx Pro Classic. Tussen 17.03 en 17.29 uur worden de renners aan de finish verwacht op werkeiland Neeltje Jans. Omroep Zeeland zendt de koers rechtstreeks uit vanaf 16.00 uur. Eurosport zendt de beelden uit na de uitzending van de Ronde van Lombardije. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

Links
Voorbeschouwing: Tacx Pro Classic 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.