Volg hier de tweede etappe van de Ronde van Burgos 2019

woensdag 14 augustus 2019 om 12:50
Volg hier de tweede etappe van de Ronde van Burgos 2019

Giacomo Nizzolo wist het geplaagde Dimension Data gisteren een broodnodige overwinning te bezorgen. De Italiaan mag bovendien als leider beginnen aan de tweede etappe naar Lerma, een relatief vlakke tocht door de binnenlanden van Burgos. Zien we opnieuw een zegevierende Nizzolo? Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!


De Ronde van Burgos is geen sprinterkoers en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Maar wellicht krijgen de rappe mannen woensdag een kans om voor de zege te sprinten, al is de finale opnieuw lastig. De renners vertrekken vanuit het piepkleine maar wonderschone Gumiel de Izán, om te koersen richting het niet veel grotere Lerma.

We zullen zeker geen traditionele sprint krijgen, aangezien de laatste honderden meters stijgen aan maximaal 6%. Kunnen we opnieuw een duel verwachten tussen Nizzolo en Alex Aranburu? We zullen het weten tussen 16.34 en 16.56 uur, aangezien de renners dan zullen binnendruppelen. Het startschot klinkt om 13.03 uur.

De Ronde van Burgos is vanaf 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport Select. Verder komt de organisatie met een livestream op de website.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Burgos 2019

Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (#VueltaBurgos)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.