Volg hier de tweede etappe van de Thüringen Ladies Tour 2022

woensdag 25 mei 2022 om 12:45
Volg hier de tweede etappe van de Thüringen Ladies Tour 2022

Gisteren boekte de Australische Alexandra Manly in de Thüringen Ladies Tour de eerste profzege uit haar carrière. Femke Markus moest genoegen nemen met de tweede plaats, terwijl een aanval van Mischa Bredewold in de laatste kilometer strandde. Zullen de Nederlandse vrouwen in de tweede rit wel zegevieren? Volg het hier op WielerFlits!

De tweede etappe start en finisht in Gera. Vanuit deze plaats wordt er twee keer een ronde van 52 kilometer gereden, waarin het veel op en af gaat. In totaal moeten er 1700 hoogtemeters overwonnen worden. Het zwaartepunt ligt telkens evenwel in het eerste deel van de lus, waar één gecategoriseerde helling in is opgenomen. Deze beklimming is ongeveer tweeënhalve kilometer aan gemiddeld vijf procent. Omdat de klim een korte afdaling bevat, zitten er ook significant steilere stukken in.

De rensters starten om 13.00 uur, de finish wordt verwacht tussen 15.43 en 15.52 uur. De wedstrijd is vanaf 14.00 uur live te volgen via de Eurosport Player. Ook de Duitse regionale omroep MDR Fernsehen is er vanaf 15.15 uur live bij.

Links
Website organisatie
Deelnemers

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.