Volg hier de tweede etappe van La Route d’Occitanie 2021

vrijdag 11 juni 2021 om 10:55
Volg hier de tweede etappe van La Route d’Occitanie 2021

De langste etappe in La Route d’Occitanie is ook de etappe met de minste hoogtemeters en dus lijkt het vandaag uit te draaien op een sprint. Arnaud Démare lijkt de voornaamste kandidaat voor de ritzege, maar er zijn uiteraard nog meer kapers op de kust. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de vlakke etappe van Villefranche-de-Rouergue naar Auch!

De langste etappe in La Route d’Occitanie is ook de etappe met de minste hoogtemeters: 2.250. Die hoogtemeters worden vooral in het eerste gedeelte van de etappe gemaakt, als er drie gecategoriseerde beklimmingen op het menu staan. Het zal niet genoeg zijn om de sprinters te lossen. Voor hen is dit de enige 100%-kans deze ronde. Tussen Villefranche-de-Rouergue en Auch hebben de renners 198,7 kilometer af te leggen.

Het is onder meer uitkijken naar Démare, Magnus Cort, Ben Swift, Eduard-Michael Grosu, Lucca Mozzato en waarom niet leider Andrea Vendrame. Om 11.10 uur is het aan de renners om in gang te schieten, terwijl de finish wordt verwacht tussen 15.40 en 16.08 uur. De organisatie komt vanmiddag met een livestream.

Links
Voorbeschouwing La Route d’Occitanie 2021

Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (Organisatie)
Liveticker (DirectVelo)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.