Volg hier de vierde etappe van de Ronde van Turkije 2021

woensdag 14 april 2021 om 09:00
Volg hier de vierde etappe van de Ronde van Turkije 2021

Na twee opeenvolgende zeges van Mark Cavendish staat vandaag de vierde etappe van de Ronde van Turkije op het programma. Van de bekende kustplaats Alanya gaat het langs de kust richting Kemer. Kan Cavendish daar een hattrick completeren? Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de etappe!

Op de vierde dag van de Ronde van Turkije ligt de start in Alanya. Het parcours voert de renners in westelijke richting naar Kemer. In vergelijking met alle voorgaande ritten kent de etappe weinig hoogtemeters. Er wordt dan ook louter langs de kust gereden. Na een passage doorheen Antalya, ook geen onbekende plaats, wacht nog een klimmetje van derde categorie.

Na die klim is het nog een kleine dertig kilometer richting de toeristische finishplaats Kemer, dat ligt in de provincie Antalya. Op twee kilometer van de eindstreep draait het peloton op een rotonde de grote weg af, waarna de laatste anderhalve kilometer immer geradeaus zijn tot de finishlijn. Niets staat hier een massasprint in de weg aan de Mediterraanse kust.

De renners krijgen het startsein om 9.20 uur Midden-Europese tijd. De finish wordt verwacht tussen 13.25 en 14.00 uur. De vierde etappe is vanaf 12.00 uur rechtstreeks te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Turkije 2021

Website organisatie
Deelnemers
Parcours

Dit zijn de Nederlanders in de Ronde van Turkije
Dit zijn de Belgen in de Ronde van Turkije

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.