Volg hier de X2O Trofee CAPS Urban Cross Kortrijk 2020

zaterdag 28 november 2020 om 13:30
Volg hier de X2O Trofee CAPS Urban Cross Kortrijk 2020

De CAPS Urban Cross van Kortrijk staat dit jaar mede in het teken van de terugkeer van Wout van Aert in het veld. Na een rustperiode van vijf weken hervat de winnaar van Strade Bianche, Milaan-San Remo en twee Touretappes de competitie.

Voordat Van Aert en de andere mannen het veld in duiken, zijn om 13.45 uur eerst de vrouwen aan de beurt. Annemarie Worst verdedigt haar koppositie in de strijd om de X²O Badkamers Trofee. Samen met haar landgenotes Lucinda Brand, vorige week de winnares in Merksplas, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema en Yara Kastelijn behoort ze tot de grootste favorieten voor de overwinning.

Om 15.00 uur beginnen dan de mannen aan hun wedstrijd. Met Wout van Aert hebben Eli Iserbyt, Toon Aerts, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, winnaar in Merksplas, er plots een grote concurrent bij. Hoewel de renner van Jumbo-Visma competitieritme mist, een slechte startpositie heeft en zelf de druk voorlopig nog wat afhoudt, speelt het snelle parcours in Kortrijk zeker in zijn voordeel.

Zowel de vrouwen- als de mannenwedstrijd wordt uitgezonden door Sporza (op Eén) in België en Eurosport (op Eurosport 1) in Nederland. Bekijk hier de volledige TV-kalender.

Links
Voorbeschouwing: X2O Trofee Kortrijk (WielerFlits.be)

Website organisatie
Deelnemers vrouwen
Deelnemers mannen
Parcours

Liveticker (X²O Badkamers Trofee)
Liveticker vrouwenwedstrijd (Sporza)
Liveticker mannenwedstrijd (Sporza)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.