Vuelta 2020: Volg hier de bergetappe naar Alto de La Farrapona

zaterdag 31 oktober 2020 om 12:00
Vuelta 2020: Volg hier de bergetappe naar Alto de La Farrapona

Dit weekend staat een loodzwaar tweeluik door de regio Asturië op het programma van de Vuelta a España. Op de eerste dag moeten de renners vijf gecategoriseerde beklimmingen overwinnen; een van de derde categorie en vier van de eerste. Bespreek hier de koers!

In de elfde etappe leidt de route van Villaviciosa naar de Alto de La Farrapona, waar na een klim van 16,5 kilometer in het natuurpark Lagos de Somiedo de streep ligt. Onderweg worden onder andere La Colladona, La Cobertoria en de San Lorenzo van eerste categorie de renners voor de wielen geschoven. De klassementsrenners gaan er zonder twijfel alles aan doen om hun posities te verdedigen, daags voor de bergrit naar de gevreesde Angliru!

Om 12.24 uur wordt het startsein gegeven. De finish op de Alto de La Farrapona wordt verwacht tussen 16.59 en 17.33 uur. De etappe is vanaf het vertrek rechtstreeks te volgen op Eurosport 1. Ook VRT/Sporza is er vanaf het begin live bij; eerst op Canvas en na de Koppenbergcross op één. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers!

NB Ruimere tijdslimiet voor bergrit naar La Farrapona

Links
Vuelta 2020: Voorbeschouwing etappe 11

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.