Jasper Philipsen: “Ik had heel veel kracht in de benen”
foto: Cor Vos
zaterdag 17 april 2021 om 16:21

Jasper Philipsen: “Ik had heel veel kracht in de benen”

Jasper Philipsen won zaterdag voor de tweede dag op rij in de Ronde van Turkije. Na een heus waaierspektakel bleef hij Andre Greipel en Mark Cavendish voor. “Ik had heel veel kracht in de benen”, spreekt de spurter na afloop.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Nergens was het vandaag echt makkelijk voor me. Het was een zware dag. Ik moet nog even kijken wat mijn snelheid was in de sprint, maar ik weet dat het heel rap ging”, gaat hij verder. “Met deze snelheden wist ik dat ik van achteren moest komen.”

Zo gezegd, zo gedaan. In Turgutreis kon Philipsen alweer zijn derde zege van het seizoen boeken. “Ik wist dat het voor die andere mannen heel moeilijk zou worden om nog over me heen te komen met de kracht die ik had.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.